Vervolg-paginaslider2 mbsg-header-1 mbsg-header-2

Onderhoud & reparaties

Wij zijn een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatiewerk aan uw Mercedes-Benz.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen? Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Ook dat kan via onze partners!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak. Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Over Nancy Jurgen Auto

Portret foto 103

Ik ben geboren in 1977 en opgegroeid in het autobedrijf van mijn ouders.

In 1968 begon mijn vader vanuit zijn ouderlijk huis met de handel in auto’s met een passie voor Mercedes-Benz. De zaken gingen goed en het bedrijf groeide waardoor er in 1980 een nieuwbouw werd gerealiseerd aan de Langheckweg in Kerkrade. Mijn ouders werkten hard en ik was hierdoor na school natuurlijk ook vaak in de zaak te vinden. Gelukkig was dit geen straf voor mij en bleek de passie voor auto’s bij mij ook al vroeg aanwezig te zijn. Ik nam dan ook graag schoolvriendjes en -vriendinnetjes mee naar de zaak om er ‘winkeltje’ te spelen, dat vond ik dan vaak leuker dan touwspringen of rolschaatsen destijds.

In mijn middelbareschooltijd mocht ik een aantal vakantieklusjes doen en in 1997 kreeg ik mijn eerste parttime baan aangeboden en was ik apetrots.

Van kleins af aan wist ik dat ik ooit dit bedrijf, dat mijn ouders hebben opgebouwd, wilde voortzetten. ‘Het reilen en zeilen’ van de autohandel heb ik met de paplepel ingegoten gekregen. Toch ben ik ook een aantal jaar ervaring gaan opdoen in andere functies van het bedrijfsleven bij andere bedrijven.

In 2007 ben ik dan weer fulltime in dienst getreden bij Jurgen Auto Limburg en hier heb ik tot juni 2019 nauw samengewerkt met mijn vader. Ik ben zeer trots op de historie van dit bedrijf en in 2018 bestond het zelfs 50 jaar!

Nu ikzelf ruim 21 jaar kennis en ervaring hebben opgedaan draagt mijn vader (reeds een tijdje pensioengerechtigd) het stokje aan mij over.

Met veel plezier en liefde voor auto’s en onze autobranche zet ik mij met hart en ziel voor u in om u te adviseren bij het vinden van uw droomauto.

Ik verwelkom u graag in mijn geheel nieuwe showroom in Geleen, waar ik enerzijds als officieel Mercedes-Benz Specialist voor Limburg de hele regio mag voorzien van gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit en service, anderzijds door een breed netwerk óók alle andere merken kan leveren.

Sinds 1968 was en blijft verder onze slogan: Jurgen Automobielen, vertrouwen op wielen”.

ACTUEEL

Aangesloten

facebook breed Follinsta


Jurgen Car Sales BV

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Tel: +31(0)46 45 83 120
Email: info@nancyjurgenauto.nl

nancyjurgen1

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook  Insta

MBSG: Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Lees meer

Waarom MBSG?

  • Nieuwe en gebruikte auto's

  • Officiële uitleesapparatuur

  • MBSG-garantie

  • MBSG-mobiliteitsgarantie

  • Verzekeringen & schadeherstel

  • Leasing & financiering